Door onze jarenlange ervaring in de horeca, zijn wij ons meer dan bewust welke kruiden, methoden en vleessoorten het beste bij elkaar passen. Daarbij denken wij na over de manier waarop en de combinatie waarmee onze producten gegeten kunnen worden. Hieronder een selectie uit ons assortiment, waarbij de beschikbaarheid afhangt van het seizoen.

GRILLWORST

Na veel onderzoek en proberen kunnen wij oprecht zeggen dat we de lekkerste grillworst maken die wij ooit geproefd hebben. Niet alleen door de specifieke ingredienten, maar ook door het gebruik van wild zwijn vlees, krijgt deze grillworst van ons een 10+.

Untitled design (9).jpg

Droge worst van hert, rode wijn en chili

Onze droge worsten worden ambachtelijk gemaakt en gedroogd.

Untitled design (6).jpg

PATE

Paté maken wij van verschillende diersoorten; ree, hert, wild zwijn, gans en eend. Onze patés worden ambachtelijk gemaakt, en aangekleed met huis-gerookt spek.

Untitled design (1).jpg

PASTRAMI VAN GANS

De ganzenborst wordt gepekeld, gekruid en gerookt. Lekker op een broodje of bij een salade.

Onze ganzen worden grotendeels door ons zelf geschoten, in de omgeving van Assendelft.

Untitled design.jpg

GEDROOGDE HAM

Voor de ham wordt gebruik gemaakt van de achterbout. Eerst wordt de ham gepekeld. Daarna gaat hij in onze rijpingscel voor het optimale resultaat. Door continue sturing van zowel temperatuur als luchtvochtigheid kan de ham rustig en gecontroleerd drogen en rijpen.
Onze hammen maken wij van wild zwijn en hert.

Untitled design (8).jpg

Droge worst wild zwijn en peper

Onze droge worsten worden ambachtelijk gemaakt en gedroogd.

Untitled design (7).jpg

KROKETJES

Onze kroketjes passen uitstekend bij de borrel. Door het gebruik van speciale paneer blijft de kroket krokant en neemt weinig vet op.

Onze kroketjes worden gemaakt van wild zwijn.

Untitled design (5).jpg

ROOKWORST

Onze rookworst wordt handmatig gemaakt en geknoopt om vervolgens met echt hout een specifieke tijd gerookt te worden. Het vlees van hert en wild zwijn leent zich uitstekend voor de rookworst.

Untitled design (4).jpg

COPPA

Coppa wordt traditioneel gemaakt van de nek. Net als bij de gedroogde ham, wordt de coppa gepekeld, waarna het een droog en rijpingsproces ingaat. In een speciale rijpingscel wordt de temperatuur en luchtvochtigheid gecontroleerd voor het beste resultaat.