Het team

 

Klaas

Samen met Sjoerd de oprichter en eigenaar van Wild van Wild. 

Begonnen in de horeca als kok en gastheer, uiteindelijk afgestudeerd aan de VU. 

Klaas is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, financiën en personeel. 

Sjoerd

Samen met Klaas de oprichter en eigenaar van Wild van Wild. 

Sjoerd is begonnen als kok, heeft de koksopleiding afgerond en is in menig restaurant (sous-)chef geweest. De ervaring en kennis die hij hiermee heeft opgedaan zet hij nu in om de juiste recepturen te ontwikkelen.

Sjoerd is verantwoordelijk voor productontwikkeling, operatie en acquisitie.

Chris

Chris is een echte ambachtelijke slager. Nadat hij 17 jaar zijn eigen biologische slagerij heeft gerund, is hij nu het avontuur bij Wild van Wild aangegaan. 

Door zijn jarenlange ervaring met vlees en vleesproducten is Chris de aangewezen persoon om de kwaliteit en continuïteit van onze producten te waarborgen. Daarbij is Chris verantwoordelijk voor logistiek, bestellingen en leveringen.  

Ook niet onbelangrijk; Van Chris hebben we 6 jaar geleden het ambacht geleerd!

Maikel

Maikel is een echte kok. Hij heeft jarenlang gewerkt in de horeca en heeft een passie voor het restaurant. Hij is sterk in recepturen,  productontwikkeling en gerechten.

Bij Wild van Wild is Maikel ook verantwoordelijk voor onze restaurant/catering activiteiten.